Professionel flytteservice for private 

Vi kender det godt. Vi skal flytte og dermed ud af vores vante omgivelser. Flytning kan være en stor og krævende opgave, og der er ofte rigtig mange ting, der skal klares i samme omgang. 

Med Åløkke Flytteforretning er du garanteret en professionel og fleksibel flyttemand. Vi sørger for at give den hjælpende hånd, som du har brug for. 

Vi har mere end 50 års erfaring som flyttefirma, og har derfor den helt rette ekspertise, teknikker og det rette udstyr til at klare enhver flytteopgave professionelt. Vi hjælper både med privatflytning, erhvervsflytning og ligeledes hvis offentlige institutioner har brug for en effektiv flyttemand - der er ikke den opgave vi ikke kan klare. 

Vores flyttefirma har omtanke for miljøet 

Hos Åløkke Flytteforretning ønsker vi at støtte op omkring miljøet. Vi kører dagligt mange kilometer i både ind- og udlandet, og derfor har vi valgt at investere i miljørigtige flyttebiler, der er udstyret med miljøpartikelfilter. 

Privatflytning med sikkerheden i top

Vi er medlem af DMF - Dansk Møbeltransport Forening, hvilket er din sikkerhed for, at dine ting bliver transporteret sikkert og professionelt. DMF stiller store krav til det arbejde, vi udfører, og derfor kan du regne med et flyttefirma, der lever op til alle betingelser og krav. Derudover er vi også forsikret hos Tryg.

Har du særlige møbler eller skrøbelige ejendele, der skal flyttes, såsom et stort akvarie, flygel, specialmøbler eller andet, så kan du også roligt overlade opgaven til os. 

Privatflytning med sikker opbevaring

Har du brug for at få opmagasineret nogle af dine ting, så tilbyder vi sikker opmagasinering af dine ejendele, så længe du har brug for det. 
Vi har flere haller på Fyn, hvor du kan opbevare dine ting, og naturligvis få adgang til dem, når der er behov for det. 

Kontakt os for en god aftale

Skal du flytte? Så kontakt os allerede i dag for en god aftale

Har du brug for en professionel og fleksibel flyttemand i Odense, Svendborg, Ringe, et andet sted i landet? Så kontakt Åløkke Flytteforretning allerede i dag og lad os hjælpe dig med at flytte alle dine ejendele over i din nye bolig. 
Vi har mange ture både til Sydfyn, Jylland, og resten af landet og kører også i udlandet hvis der er behov for det. 

Kontakt os allerede i dag for en god aftale på telefon 66 11 72 77, mail bentflyt@live.dk eller via kontaktformularen på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.