Opmagasinering i sikre og gode lagerhotel 

Har du brug for at få opbevaret møbler eller andre ejendele? 
Hos Åløkke Flytteforretning tilbyder vi at opbevare dine ting under sikrede og opvarmede forhold. 

Det er ikke altid, at en flytning hænger sammen, så du kan flytte direkte fra den gamle adresse til den nye. Er der ikke plads, eller har du brug for opbevaring til dine ejendele, så kan du naturligvis få opmagasineret dine møbler mm. hos Åløkke Flytteforretning.

Vi kan opbevare dine ejendele så længe du har behov for det, og under opbevaringen kan du naturligvis få adgang til dine ting, når du ønsker det.

Vi råder over flere haller, der naturligvis er opvarmede og sikret på betryggende vis, så dine ejendele står trygt og sikkert, og ikke udsættes for kulde og fugt. 

Møbelopbevaring og meget mere 

Vores lagerhoteller er designet til at kunne opbevare mange forskellige former for ejendele, for både private, erhvervsdrivende og det offentlige. 

Vi tilbyder opmagasinering af alle former for møbler, kontorinventar, motorcykler, campingvogne, malerier, tøj, materialer, arvestykker og meget mere. Vi kan opbevare det hele. 

Har du brug for opmagasinering? Så kontakt os for en god aftale

Kontakt os allerede i dag og fortæl os om dine behov og ønsker vedrørende opbevaring af dine ejendele, så står vi klar til at hjælpe med en komplet flytteløsning, der både kan inkludere flytteservice og opbevaring.  

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 66 11 72 77 eller sende en mail til bentflyt@live.dk. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Kontakt os for en god aftale

Se opbevaringsenheder her