Flyttemand fra Odense
- Vi dækker hele landet 

Har du brug for en professionel og effektiv flyttemand til at hjælpe dig med flytningen? 
Så kontakt Åløkke Flytteforretning og lad os hjælpe med at transportere dine ejendele hurtigt og sikkert.

Med mere end 50 års erfaring har vi ekspertisen til at sørge for, at flytningen foregår professionelt, effektivt og sikkert. Vores flyttemænd har den helt rette erfaring, de rette teknikker og det nødvendige udstyret til at kunne flytte dine ejendele.

Har du nogle særlige møbler eller andre genstande, der er store eller skrøbelige, såsom et flygel, et stort akvarium, glasbord eller lignende? Så kan du roligt overlade det i vores hænder. Vi klarer hele opgaven. 

Flyttemand der er medlem af DMF

Hos Åløkke Flytteforretning er vi medlem af DMF - Dansk Møbeltransport Forening, hvilket er din garanti for flytteservice i topkvalitet. Derudover er vi også forsikret hos Tryg.

Har du brug for at få opmagasineret nogle af dine ting i en kortere eller længere periode, tilbyder vi også opbevaring under gode og sikre forhold. 

Vi har flere moderne lagerhoteller, hvor temperaturen er korrekt, så dine ejendele er beskyttet mod kulde og fugt. 

Flyttefirma med miljørigtige flyttebiler 

Vi flytter både for privatpersoner, erhvervsdrivende og det offentlige i hele Danmark og i udlandet, og derfor kører vi mange kilometer i løbet af ugen.

For at skåne miljøet bedst muligt har vi investeret i miljørigtige flyttebiler, der er udstyret med miljøpartikelfiltre for at bidrage til at nedbringe CO2 udslippet. 

Har du brug for en erfaren flyttemand? 

Så kontakt Åløkke Flytteforretning allerede i dag og lad os hjælpe dig med at klare flytningen, så du kan fokusere på de andre opgaver, der måtte være.

Vi kører meget både i Odense, Svendborg, Ringe og resten af Sydfyn - men har generelt også flere ture rundt i hele Danmark. 

Ring til os allerede i dag på telefon 66 11 72 77 eller send en mail til os på bentflyt@live.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Kontakt os for en god aftale

Derfor skal du vælge Åløkke Flytteforretning: 

  • Top professionelle flyttemænd 
  • Mere end 50 års erfaring 
  • Effektiv og og sikker privatflytning 
  • Vi kører i hele landet og udlandet 
  • Miljørigtige flyttebiler 
  • Medlem af DMF- Dansk Møbeltransport Forening