Flyttefirma med mere end 50 års erfaring indenfor erhvervsflytning

Når arbejdspladsen flyttes helt eller delvist, er planlægning og timing afgørende.

Det er vigtigt, at tabet af produktiv tid for dig og dine medarbejdere minimeres mest muligt, og at arbejdspladsen hurtigst muligt fungerer igen. Derfor vil en af vores medarbejdere, i samarbejde med dig, udarbejde en tidsplan, der holder.

Med vores koncept og over 50 års erfaring sikrer vi gerne, at processen foregår så hurtigt og smertefrit som muligt.

Vi sørger for sikker og effektiv erhvervsflytning

Uanset om I skal flytte kontorer, lager eller butik, har vi den rette ekspertise, der skal til, for at stå for en effektiv og sikker erhvervsflytning. 

Med Åløkke Flytteforretning som samarbejdspartner er du sikret flyttearbejde i topkvalitet, skræddersyet til jeres konkrete situation. Med mange års erfaring i bagagen og et dedikeret team af flytteeksperter, kan vi levere problemfrie og top effektive erhvervsflytninger i hele landet.

Vi forstår, at erhvervsflytninger kræver præcision og effektivitet, derfor arbejder vores erfarne flyttemænd tæt sammen med din virksomhed. I samråd med jer sørger vi for at udvikle en skræddersyet plan, der passer til jeres ønsker, behov og deadlines. 

Erhvervsflytning med miljørigtige flyttebiler 

Som flyttefirma kører vi dagligt flere kilometer både i ind- og udlandet. For at skåne miljøet mest muligt har vi sørget for, at alle vores flyttebiler er miljørigtige og udstyret med miljøpartikelfilter.

Ved at benytte miljøvenlige flyttebiler støtter vi op om miljøet og hjælper med at nedbringe CO2-udslippet.

Åløkkes Flytteforretning er medlem af DMF 

Vi har sikkerhed og tryghed som topprioritet

Når vi står for en flytning, er det altid med fokus på at levere den bedste løsning til den enkelte kunde. 

Sikkerheden for dine erhvervsejendele er vores prioritet. For at holde sikkerheden i top, bruger vi specialiseret udstyr og indpakningsteknikker, der beskytte dine aktiver under transporten. Du kan derfor roligt stole på, at dine værdier er i gode hænder hos os.

Vi er medlem af DMF, som er Dansk Møbeltransport Forening. DMF stiller store krav til det arbejde, vi udfører i forbindelse med erhvervsflytninger, I er derfor garanteret flytteservice i topklasse. Derudover er vi også forsikret hos Tryg.

Kontakt os for en god aftale

Skal I flytte i nye lokaler? Så ring til os i dag for en god aftale

Skal virksomheden skifte lokaler? Så kontakt Åløkke Flytteforretning allerede i dag og lad os hjælpe dig med flytningen, så I hurtigt er på plads igen i de nye rammer. 

Vi kører meget både i Odense, Svendborg, Ringe og resten af Sydfyn - men har generelt også flere ture rundt i hele Danmark. 

Kontakte os allerede i dag på telefon 66117277 eller via e-mail på bentflyt@live.dk for en uforpligtende samtale. Lad os hjælpe dig med at gøre din erhvervsflytning let og problemfri. Vi er her for at hjælpe dig!